EVENEMENTEN VOOR BEDRIJFSGROEI

“Niets in de wereld is zo krachtig als volharding. Talent niet; niets komt vaker voor dan mislukte mannen met talent. Genie niet; onbeloond genie is bijna een spreekwoord. Onderwijs niet; de wereld zit vol met hoog opgeleide zwervers. Volharding en vastberadenheid alleen zijn almachtig. De slogan “Doorzetten!” lost de problemen van het menselijk ras op en zal dat altijd blijven doen.”(Calvin Coolidge)

(Met deze quote begint ook de film "The Founder" over de oprichting van McDonalds. Een absolute aanrader voor elke ondernemer)

Bouwen aan jouw succes! Doe gratis een keer mee!

Ondernemers gunnen zichzelf vaak geen tijd om hun kennis te vergroten op gebied van ondernemen in de breedste zin van het woord. Denk hierbij o.a. aan kennis opdoen op het gebied van planning & organisatie, groei strategieën, werving, managen, aansturen en behouden van personeel. Laat staan dat ze tijd vrijmaken om hier met andere ondernemers over te sparren. ActionCOACH Marleen van Dam en ik brengen tijdens onze maandelijkse sessie deze 2 dingen samen, reiken de deelnemers kennis aan over specifieke onderwerpen en gaan hierover in gesprek met elkaar tijdens deze donderdagochtend bijeenkomsten! Voor onze klanten organiseren we deze maandelijkse kennis sessies. Doe gratis een keer mee!

July
6
September
7
October
5
November
2

Bewezen principes om jouw bedrijf te laten groeien!

GrowthCLUB, het evenement voor kwartaalplanning en interactie met collega ondernemers. Tijdens deze kennis sessie dag krijg je nuttige en praktische informatie en concepten te horen waarmee iedere ondernemer kan werken aan zijn bedrijf. En niets is zo inspirerend als het contact met je collega ondernemers. Ik kijk er naar uit je te ontmoeten.

April
22
September
21
December
7