Ik ben Sipko Visser

"De twee ingrediënten voor succes zijn discipline en consistentie". Zonder discipline is er geen begin, zonder consistentie is er geen einde.

Over Sipko

Nadat ik een tijdlang in allerlei bedrijven had gewerkt heb ik besloten dat het starten van een handelsbedrijf de volgende stap moest zijn. Dat heb ik gedaan. Opgericht, uitgebouwd en heel veel van geleerd.

Na 15 jaar ondernemen kwam ik op een gegeven moment in contact met Actioncoach en dat heeft mij gegrepen. Ik heb toen de overstap gemaakt. Nu werk ik als zelfstandig business coach. Ik help gedreven en energieke ondernemers om hun winst te vergroten, meer tijd vrij te maken en een beter team op te bouwen, zodat hun bedrijf beter en efficiënter werkt. Zodat ze uiteindelijk een bedrijf opbouwen dat werkt zonder hun dagelijkse aanwezigheid of betrokkenheid.   

Verder ben ik getrouwd met Esther, hebben we samen een mooi gezin en ben ik een fanatieke wedstrijdzeiler. Naast het zeilen doe ik ook aan tennissen en zit ik regelmatig in de gym. Om een beetje fit te blijven....HOE GAAT HET MET JOUW ONDERNEMING?

  • Genereert jouw bedrijf minder geld dan je zou willen?
  • Heb je moeite met het werven, behouden en ontwikkelen van het talent dat nodig is om een geweldig bedrijf op te bouwen?
  • Bent je op zoek naar snelle en effectieve verbeteringen in jouw bedrijf?
  • Werk je langer dan je zou willen?
  • Leveren jouw marketing- en verkoopcampagnes minder op dan je zou willen?

ActionCOACH helpt al meer dan 25 jaar ondernemers en bedrijven bij het oplossen
van dit soort problemen. De kennis en systemen die in die tijd zijn ontwikkeld,
hebben al honderdduizenden bedrijven over de hele wereld aanzienlijk verbeterd.

Een greep uit de bedrijven waar ik mee werk of gewerkt heb:


GRATIS SESSIE t.w.v €395