MIJN KLANTEN ZIJN BLIJ MET MIJ....

Het bedrijf is geworden zoals jij het gebouwd hebt en het wordt in de toekomst ook zoals jij het wil....

Onderstaand een paar ervaringen van ondernemers waarmee ik werk of gewerkt heb:

 

 

Testimonial 1:

 

Ik wil graag iemand erkenning geven. Sinds 2014 werk ik full-time in (en soms een beetje aan) mijn bedrijf. Ik heb voor ondernemen nooit een opleiding gehad. Ik deed maar wat. En aangezien ik (gelukkig) mijn eigen vak best goed versta heb ik in de jaren een leuke onderneming met veel tevreden klanten opgebouwd. Maar groeien wilde niet. Niet écht. Gelukkig was daar Sipko Visser, die onder de vlag van Actioncoach mij hielp met het veranderen van mijn bedrijf en mijn eigen aanpak. Met hele praktische manieren en systemen zijn we gaan werken aan METEN en WETEN. "Ondernemen is topsport en ELKE topsporter weet z'n rondetijden." - ik hoor het hem nog zeggen. Nu ongeveer een jaar later is de groei merkbaar en lijkt alles erop te wijzen dat 2020 ons meest succesvolle jaar ooit wordt. En dat heb ik volledig te danken aan de coaching van Sipko en de hulp van de Growth Club. Ik kan het elke ondernemer in mijn netwerk aanbevelen. Ook als je denkt dat je bedrijfje wel lekker loopt! Want om in de topsport metaforen te blijven: elke topsporter heeft een coach. Dus wil jij van dit jaar nog een topjaar maken? Bel Sipko Visser, Actioncoach. Dankjewel, Sipko!

 

 

Testimonial 2:

 

De sales workshop van ActionCOACH Sipko Visser:  “Interessant, verfrissend en enthousiast geleid!”  Als zelfstandig ondernemer besteed je natuurlijk een groot deel van je tijd aan sales en marketing. Je meent daar de nodige ervaring in te hebben, maar kan het beter, zijn er verkeerde gewoontes bij mij ingesleten, welke verbeterpunten zullen er voor mij zijn? Vanuit die vragen heb ik meegedaan met de sales workshop van ActionCOACH Sipko Visser.   Nou Sipko heeft mij op alle gebieden meer dan verrast. Natuurlijk weet je wel dat het antwoord op alle 3 de vragen altijd “ja” is, maar Sipko heeft mij echt meer dan verrast. Ik ben niet alleen getraind en aangescherpt naar huis gegaan, maar ik heb daadwerkelijk nieuwe inzichten voor mijn eigen sales gekregen. Met heel concrete actiepunten en stappen die ik direct kan toepassen. Tel daarbij op, de enthousiaste en meeslepende wijze waarop Sipko alles brengt, zijn deskundigheid en ervaring op het gebied van sales en ondernemen en de super concrete benadering van alles, dan kun je wel nagaan dat ik een zeer goed bestede middag heb gehad.  Sipko: dankjewel hiervoor! Ik kan iedere ondernemer die zijn of haar bedrijf wil laten groeien en renderen aanraden met ActionCOACH Sipko Visser in gesprek te gaan!

 

 

Testimonial 3:

 

Door het Actioncoachprogramma heb ik nieuwe energie, inspiratie en kennis gevonden om door te pakken met mijn bedrijf. Jouw coaching heeft al veel kennis en inzicht gebracht. (interieurbouw)

 

  

 

Testimonial 4:

 

Dit gaat van onschatbare waarde zijn. Vandaag ben ik weer begonnen met de uitvoer van mijn 90 dagen plan en werk ik minimaal 4 uur aan mijn bedrijf in plaats van er in. Dank je wel voor de coaching tot zover.

 

 

 

Testimonial 5:

 

De coaching programma’s zijn zeker niet goedkoop. Maar als je ziet hoeveel je er van leert, hoe ik mijn bedrijf onder controle heb gekregen en hoeveel meer winst ik heb gemaakt dan is dat de investering méér dan waard. Dus wat ik zou willen zeggen tegen iedere ondernemer die overweegt om met Sipko in zee te gaan: stap over de investering heen en vertrouw erop dat je het dik gaat terugverdienen.  

 

 

Testimonial 6:

 

Ik heb echt een tijd getwijfeld of ik wel met Sipko in zee wilde gaan. Zo’n 17 weken garantie, tsja daar zitten natuurlijk allerlei kleine lettertjes achter. Maar nu ik in mijn eerste twee weken van coaching mijn winst ruim heb zien verdubbelen dankzij enkele eenvoudige tips van Sipko vraag ik me af waarom ik deze beslissing zo lastig vond. De interactie met de andere ondernemers is ook super leuk en inspirerend en leerzaam.

 

 

Testimonial 7:

 

Als je ruim 20 ondernemer bent en een mooi bedrijf hebt opgebouwd, meerdere bedrijven hebt gekocht en verkocht en daar leuk mee verdiend hebt dan denk je dat je het wel weet. Hoe winstmaken werkt. Ik heb dat allemaal al gedaan en meegemaakt en nu ruim 60 man in dienst. Maar de methode van Sipko verraste me toch. En het werkt. Met het hele team aan de slag om onze doelen te bereiken en meer uit het bedrijf te halen. Echt bijzonder.

 

 

Testimonial 8:

 

Toen ik begon met het traject met Sipko was ik bezig met werken IN mijn bedrijf. Ik was vreselijk druk met dagelijkse operationele dingen. Dat had ik zo geleerd van mijn vader. Toen leerde ik dat het anders kon. Dat ik het bedrijf voor me kon laten werken. Nu zijn we ruim anderhalf jaar verder en is mijn wereld compleet veranderd. Ik werk veel minder uren. Mijn teamleiders runnen de zaak en ik kan mijn bedrijf verkopen zonder dat ik zelf aan boord hoef te blijven. En zelf neem ik weer een andere onderneming over. Een volgende stap op de ondernemersladder waar Sipko het steeds over heeft. Zonder Sipko en het model van Actioncoach zou ik dit nooit bereikt hebben.

  

 

Testimonial 10:

 

We werken nu ruim een jaar met Sipko. En wat een jaar was dat…. Vorig jaar begon het allemaal heel teleurstellend met flink rode cijfers. Hoe dat kwam? Vooral doordat we onze cijfers niet kenden, we deden maar wat. We hebben geleerd dat we er voor moeten zorgen dat ons “dashboard” klopt en dat we er op moeten kijken om te zorgen dat we weten hoe we ervoor staan. En als je weet hoe je ervoor staat kan je je ook richten op de juiste zaken. Samen met Sipko bepalen we waar we heen willen en wat we moeten doen om daar te komen. En het resultaat? We maken nu dikke dikke winst en dat wordt in de toekomst nog veel meer. SUPER lekker, SUPER bedankt Sipko, je bent nog niet van ons af!

 

Testimonial 11:

 

Ruim een jaar geleden worstelde ik met een paar grote issues in mijn bedrijf rondom mijn compagnon en de koers die we wilden varen. Ik ben toen via een aanbeveling van een andere ondernemer bij Sipko terecht gekomen. Sipko heeft mij heel fijn geholpen om de barrières te overwinnen en het bedrijf een nieuwe richting te geven waar ik mee verder kan. Dank je wel Sipko!

 

 

Testimonial 12:

 

Ik had trouwens een prognose bij de vorige Growthclub van €55K voor eerste kwartaal geschat. Ben op 67K uitgekomen. 20% meer.  Dankzij jou. Net zoals mijn omzet van 2021 trouwens. Fantastisch!

 

Testimonial 13

Mijn ervaring met Action Coach Sipko Visser

Eind 2021 ben ik in contact gekomen met Sipko. Direct had ik het gevoel een klik te hebben met Sipko. Sipko is een no nonsens recht voor zijn raap coach en dat werkt voor mij.

Samen met Sipko zijn wij het coaching traject gestart. Eerst hebben we in kaart gebracht waar voor mij (en mijn bedrijf) de knel en verbeterpunten zaten.

Sipko zijn kracht is de vasthoudendheid gecombineerd met zijn eigen ervaring als ondernemer die geholpen is door een Action Coach. Hierdoor kan Sipko vanuit zijn eigen ervaring spiegelen wat erg prettig werkt.

Het belangrijkste punt waar Sipko ons bij heeft geholpen is ons prijsbeleid. Wij hebben in ons bedrijf nooit serieus naar prijsbeleid gekeken. Dit kwam met name doordat we bang waren dat we klanten zouden verliezen door dat we de prijzen jaarlijks verhogen. Op advies en met handvaten van Sipko zijn we aan de gang gegaan en hebben we een prijsbeleid ingevoerd met jaarlijkse verhogingen.

De belangrijkste bevestiging dat het prijsbeleid werkt is dat er weinig tot geen klanten zijn die contact opnemen na het sturen van de factuur en dat de prijsverhogingen geaccepteerd worden.

"Met ActionCOACH heb ik 100% omzetstijging behaald en werk ik gericht naar nieuwe doelen"

- mijnwijnplein.nl

"Het leukste van de coaching was dat we meer ontspanning en vrije tijd kregen. We werkten 7 op 7, 100 uren per week of soms zelfs meer. Dankzij de coaching is dat gedaald en kregen we meer tijd voor ontspanning en vrije tijd."

- Hilde Heymans, Belgium Technics

NEEM CONTACT OP

Sluit je aan bij onze groep gepassioneerde klanten die hun droombedrijf hebben opgebouwd!

VRAAG EEN GRATIS BUSINESS STRATEGIESESSIE AAN