TARIEVEN

Wat kost het?

In het goedkoopste groepsprogramma kan je instappen vanaf €175,- per maand

Het duurste programma kost € 3.300,- per maand. Tussen deze beide uitersten biedt ik een breed scala programma's. Welk programma past bij jouw onderneming kan je het beste zelf bepalen tijdens een gratis coachingsessie.

Overigens geldt voor alle programma's de 17 weken garantie. Deze garantie houdt in dat ik garandeer (ja, garandeer) dat ik mijzelf terug verdien binnen 17 weken. Dus....: Binnen 17 weken na het begin van de coaching heb je mijn tarief terugverdiend en vanaf dat moment is de coaching dus gratis.

Doe VANDAAG nog mee!

Meld je aan voor ons programma en sluit je aan bij honderden andere ondernemers die met succes hun winst verhogen. Ontworpen voor bedrijven die zich willen inzetten voor de groei van hun bedrijf. De coaching volgt het ActionCOACH ‘6 stappen’- groeimodel dat aantoonbaar werkt voor honderdduizenden bedrijven. Neem contact met ons op om meer informatie te krijgen over hoe je mee kunt doen..

JA, IK WIL GROEIEN

Hoe werkt 1-OP-1 coaching?

Om succes te garanderen, begint het 1-op-1 business coaching proces met een 'Alignment' of afstemmingssessie om absolute duidelijkheid te krijgen over waar jouw bedrijf nu staat en waar je naar toe wilt. De uitkomst hiervan is de drijvende kracht achter het coachingstraject.

De eerste fase van het 1-op-1 coaching proces gaat normaal gesproken over het beheersen van jouw tijd als eigenaar. Het gaat erom tijd vrij te maken om strategisch te werken AAN het bedrijf.

De tweede fase is normaal gesproken de beoordeling/het maken van een schets van het businessplan en het stellen van doelen. De doelen worden verkend en je coach zal ook kijken naar persoonlijke doelen om ervoor te zorgen dat de motivatie en focus worden geborgd.
1-op-1 Coachingsessies zijn wekelijks of tweewekelijks en omdat je waarschijnlijk het grootste deel van je tijd IN je bedrijf werkt, ligt de focus voor deze sessies op werken 'AAN' jouw business'.

Het exacte programma is afhankelijk van het bedrijf en de doelen die bij de 'alignment' zijn gesteld.

Is dit geschikt voor mijn bedrijf?

Dit 1-op-1 business coaching programma is geschikt voor kwalitatief hoogwaardige bedrijven die al een gestage groei doormaken, en met als doel om sneller te groeien. Je werkt waarschijnlijk te veel uren en je bedrijf zou niet overleven zonder jouw constante aandacht. Met andere woorden, je bedrijf bereikt niet zijn volledige potentieel.

Deze programma's zijn alleen voor degenen die zich volledig inzetten voor verandering en bereid zijn om nieuwe uitdagingen aan te gaan. Dit is de mindset van de ondernemers die de spectaculaire resultaten hebben bereikt.

1-OP-1 coaching omvat:

  • Wekelijkse of tweewekelijkse coachingsessies
  • Opstellen van duidelijke actieplannen tijdens elke sessie
  • Ieder kwartaal 90-dagen planningsworkshops
  • Volledige ondersteuning, rechtstreeks van je coach, tussen de sessies door
  • Beoordelingen & feedback op je marketingstrategieën, managementsystemen, verkoopprocessen, time management, wervingssystemen en al het andere dat relevant is
  • Gratis DISC assessments (gedragsanalyse)
  • Sjablonen en tools om belangrijke bedrijfsactiviteiten te verbeteren
  • Toegang tot onze educatieve bibliotheek, inclusief boeken, videoplatform en veel meer
  • Toegang tot extra trainingen van wereldklasse, bijvoorbeeld van ActionCOACH oprichter Brad Sugars en van onze strategische partners, en tot onze events
  • Onze absolute toewijding om je te coachen naar je gestelde doelen en je verantwoordelijk te houden voor het nemen van actie om deze te bereiken.