Tevreden klanten

Tevreden klanten: hoe houd je klanten tevreden en loyaal?

 

Het is geen geheim dat bedrijven tevreden klanten nodig hebben om te slagen. Maar klanten tevreden en loyaal houden kan een lastige taak zijn. In dit artikel zullen we tips bekijken om dit doel te bereiken.

 

Ten eerste is het belangrijk om te onthouden dat elke klant anders is. Wat de ene klant blij maakt, maakt de andere misschien niet blij. Het is dus essentieel om de tijd te nemen om te begrijpen wat je klanten willen en van je nodig hebben.

 

Ten tweede, probeer altijd verder te gaan dan de verwachtingen van je klant. Verras ze met iets dat ze niet hadden verwacht, ze zullen dat zeker waarderen.

 

Tot slot, speel altijd in op de behoeften en klachten van je klanten. Behandel ze snel en effectief en laat zien dat je oprecht om hun tevredenheid geeft.

 

Laten we dus verder onderzoeken hoe we klanten tevreden en loyaal kunnen houden.

 

Wat is klantgeluk?

Klanttevredenheid is cruciaal voor bedrijven, omdat het een directe invloed kan hebben op het behoud en de betrokkenheid van klanten. In de kern gaat het bij klantgeluk om ervoor te zorgen dat klanten zich gewaardeerd en gewaardeerd voelen en om een algehele positieve klantervaring te creëren.

 

Er zijn veel strategieën die bedrijven kunnen gebruiken om klanttevredenheid te verbeteren, zoals het bieden van gepersonaliseerde klantenondersteuning en focussen op klantfeedback. Bedrijven kunnen bijvoorbeeld toegewijde klantenserviceteams opzetten die zijn opgeleid om verschillende vragen van klanten te behandelen of actief om feedback van hun klanten vragen om verbeterpunten te identificeren.

 

Uiteindelijk zullen bedrijven die prioriteit geven aan klanttevredenheid meer succes op de lange termijn zien door sterkere relaties met hun klanten op te bouwen en nieuwe klanten aan te trekken via positieve mond-tot-mondreclame. Dus als je je klanten blij wil maken en een positieve klantervaring wil creëren, richt je dan op het leveren van eersteklas klantenservice en zet je klanten centraal bij alles wat je doet.

 

Het belang van tevreden klanten

Klanttevredenheid is een van de belangrijkste aspecten van elk bedrijf, aangezien tevreden klanten eerder loyaal en betrokken zijn bij je merk. Er zijn veel manieren waarop je je klanten tevreden kunt houden, variërend van het leveren van hoogwaardige producten en diensten tot het creëren van een positieve werkomgeving voor je werknemers. Door je op deze kritieke gebieden te concentreren, kunt je ervoor zorgen dat je klanten tevreden blijven en je bedrijf op de lange termijn blijven ondersteunen. Of je nu de klanttevredenheid wil verbeteren of de merkloyaliteit wil vergroten, er zijn strategieën die je vandaag kunt toepassen om succes te behalen. Dus als je tevreden klanten en een bloeiend bedrijf wil, richt je dan op wat belangrijk is - en zie hoe je winst groeit!

 

Klanttevredenheid versus klantgeluk

In het huidige competitieve zakelijke landschap wordt klanttevredenheid vaak gezien als de belangrijkste drijfveer voor klantgeluk. Hoewel deze twee concepten op elkaar lijken, zijn ze behoorlijk verschillend.

 

Klanttevredenheid verwijst naar de waargenomen beoordeling van een product of dienst door een klant na gebruik ervan. Dit kan gebaseerd zijn op vele factoren, waaronder gebruiksgemak, prijs-kwaliteitverhouding en algehele kwaliteit. Klantgeluk wordt daarentegen constant beïnvloed door meerdere interacties met een bedrijf of merk in de loop van de tijd.

 

Laten we enkele voorbeelden bekijken om de verschillen tussen deze twee concepten beter te begrijpen. Stel je bijvoorbeeld voor dat je onlangs een telefoon hebt gekocht bij een populaire elektronicawinkel. Hoewel je eerste ervaring met deze telefoon grotendeels positief was, ondervond je enkele weken later wat problemen met het apparaat. Dit kan leiden tot een lagere klanttevredenheid, omdat je perceptie van het product of de service negatief kan worden beïnvloed door deze problemen.

 

Aan de andere kant, als je algehele interacties met deze detailhandelaar in de loop van de tijd positief zijn geweest, zult je waarschijnlijk een hoger niveau van klantgeluk ervaren. Denk hierbij aan een snelle en vriendelijke klantenservice, handige productfuncties en een plezierige winkelervaring. Uiteindelijk hangt klanttevredenheid af van meer dan één transactie of interactie - het wordt in de loop van de tijd opgebouwd door herhaalde ervaringen met een bedrijf of merk.

 

Dus als je de klanttevredenheid wil verbeteren en het algehele geluksniveau wil verhogen, is het essentieel om je te concentreren op individuele interacties en de algehele klantervaring. Dit kan het leveren van hoogwaardige producten en diensten, het leveren van consistente klantenondersteuning en het aanbieden van unieke waarde proposities zijn om ervoor te zorgen dat klanten blijven terugkomen voor meer. Door je op deze factoren te concentreren, kan je loyale klanten creëren die echt blij zijn met je merk.

 

Tevreden klanten

 

7 manieren om klanttevredenheid te vergroten

Klanten zijn de levensader van elk bedrijf en hun geluk is essentieel voor succes. Ervoor zorgen dat klanten tevreden blijven is een topprioriteit. Hier zijn de manieren om klanttevredenheid te vergroten:

 

1. Maak een klantloyaliteitsprogramma

Wil je je klanten tevreden houden zodat ze terugkomen voor meer? 

 

De beste manier om dit te doen is door een klantloyaliteitsprogramma op te zetten. American Express heeft deze strategie met groot succes toegepast door programma's te ontwerpen die hun klanten belonen voor hun loyaliteit en hen aanmoedigen om bij het bedrijf te blijven.

 

Er zijn veel manieren waarop je een klantenloyaliteitsprogramma kunt opzetten dat ervoor zorgt dat je klanten tevreden blijven en terugkomen voor meer. Een belangrijke tactiek kan zijn het aanbieden van speciale kortingen, het bieden van persoonlijke klantenservice en het regelmatig belonen van je klanten voor hun bedrijf.

 

De kern van een succesvol klantenloyaliteitsprogramma is een focus op klanttevredenheid en betrokkenheid. Door je klanten manieren te bieden om beloningen te verdienen voor hun loyaliteit en consistent een hoog serviceniveau te leveren, kunt je langdurige relaties met je klanten opbouwen en de kans vergroten dat ze blijven terugkomen.

 

Dus als je de klanttevredenheid wil vergroten en de klantloyaliteit wil versterken, overweeg dan om vandaag nog een klantloyaliteitsprogramma te implementeren. Met de juiste strategieën kunt je blije en tevreden klanten creëren die jarenlang naar je bedrijf zullen blijven terugkeren.

 

2. Beloon je klanten

Het bieden van positieve ervaringen aan je klanten is een topprioriteit voor je bedrijf. Een geweldige manier om dit te doen, is door ze te belonen zoals het Avios-programma dat wordt aangeboden door British Airways. Je kan de klanttevredenheid vergroten en de betrokkenheid bij je merk vergroten door je klanten te bedanken en hen aan te moedigen hun vrienden over hun positieve ervaringen te vertellen.

 

3. Laat je klanten zien dat je om hen geeft

Nordstrom is van mening dat de sleutel tot het vergroten van klanttevredenheid is om je klanten te laten zien dat ze om je geven. Ze maken er een punt van om alles in het werk te stellen om uitstekende klantenservice te bieden, waarbij de behoeften van de klanten altijd op de eerste plaats komen. Of ze nu snel reageren op hun verzoeken of gepersonaliseerde aanbevelingen doen op basis van hun voorkeuren, ze streven ernaar om ervoor te zorgen dat elke interactie met hun klanten uitstekend is. Dus als je je klanten waanzinnig blij wil maken en ervoor wil zorgen dat ze terugkomen voor méér, richt je dan op het leveren van uitstekende klantenservice - en je zal zien dat je bedrijf floreert!

 

4. Reageer op klachten van klanten

In het uiterst competitieve zakelijke landschap van vandaag is het belangrijker dan ooit om je klanten uitstekende service te bieden. Dit houdt in dat ze aan hun verwachtingen voldoen en er alles aan doen om ze te overtreffen. Een bedrijf dat dit uitzonderlijk goed doet, is John Lewis, een in het VK gevestigde detailhandelaar die bekend staat om zijn hoogwaardige service en toewijding aan klanttevredenheid.

 

Een van de belangrijkste manieren waarop John Lewis zich onderscheidt van zijn concurrenten, is door snel en effectief te reageren op klachten van klanten. Of het nu via telefoontjes, e-mails of berichten op sociale media is, ze nemen elke klacht serieus en doen er alles aan om het probleem zo snel mogelijk op te lossen. Ze streven er ook naar om van deze ervaringen te leren om hun serviceaanbod te verbeteren.

 

Door zich te concentreren op uitmuntende service en de behoeften van hun klanten op de eerste plaats te stellen, heeft John Lewis een loyale aanhang kunnen opbouwen en succes op de lange termijn kunnen behalen. Als je je klanten tevreden wil houden en sterke relaties met hen wil onderhouden, is het van essentieel belang om in de voetsporen van John Lewis te treden door elke keer weer eersteklas service te bieden. Met een beetje moeite en vindingrijkheid kun je er alles aan doen om je te onderscheiden van de massa en een ervaring te bieden die je klanten nooit zullen vergeten.

 

5. Luister goed naar je klant

De kern van elk succesvol bedrijf is uitstekende klantenservice. Of je nu producten of diensten levert, je klanten staan centraal bij alles wat je doet.

 

Maar veel bedrijven maken een fout door te denken dat hun klanten willen wat ze aanbieden, zonder zich te realiseren dat ze een positieve ervaring belangrijk vinden. En het creëren van een geweldige klantervaring begint met écht luisteren naar je klanten en aan hun behoeften voldoen.

 

Door goed te luisteren naar wat je klanten zeggen en snel en effectief op hen te reageren, kunt je tevreden, loyale klanten creëren die je bedrijf eerder bij anderen aanbevelen en in de toekomst weer terugkomen. Dus als je echt wil slagen, zet dan altijd je klanten op de eerste plaats door zo goed mogelijke klantenservice te bieden. Zij zijn tenslotte degenen die er echt toe doen.

 

6. Houd je aan je beloften

In het hart van elke after-sale service is de belofte die je aan je klanten doet. Of het nu gaat om het leveren van tijdige service, het bieden van uitstekende klantenondersteuning of het aanbieden van producten van topkwaliteit, het is essentieel dat je beloofd wat je doet, en nakomt wat je hebt beloofd.

 

Helaas zijn niet alle klanten tevreden met hun service-ervaringen. Als ze het gevoel hebben dat ze niet de kwaliteit van dienstverlening hebben gekregen die ze verwachtten, of als er onderweg iets misgaat, kunnen ze ontevreden worden en zullen ze je in de toekomst minder snel vertrouwen.

 

We moeten er dus alles aan doen om bij elke stap aan de verwachtingen van je klanten te voldoen en deze te overtreffen. Dit betekent consequent je beloften nakomen, luisteren naar feedback van klanten en stappen ondernemen om eventuele problemen op te lossen. Als je dit doet, kan je sterke relaties met je klanten opbouwen en de kans vergroten dat ze je blijven vertrouwen.

 

7. Help je klanten in realtime

Ben je op zoek naar manieren om je klanten betrokken en tevreden te houden? Zoek niet verder dan realtime klantenondersteuning.

 

Met vragen van klanten die uit alle hoeken van het internet komen, kan het een uitdaging zijn om alle vragen bij te houden. Maar door realtime ondersteuningstools zoals chatbots of live chatsoftware te gebruiken, kunt je je klanten snel en eenvoudig helpen wanneer ze die nodig hebben.

 

Of het nu gaat om het helpen van klanten bij het navigeren op je website, het beantwoorden van veelgestelde vragen over je producten of diensten of het oplossen van eventuele problemen, realtime ondersteuning is een geweldige manier om je klanten te laten zien dat je geeft om hun tevredenheid en succes; stuur een handgeschreven notitie naar de klant.

 

Wat blijkt uit onderzoek over tevreden klanten?

De meeste bedrijven begrijpen tegenwoordig de waarde van klanttevredenheid en velen doen er alles aan om hun klanten tevreden te houden. Er zijn aanwijzingen dat tevreden klanten goed zijn voor je bedrijf: ze komen eerder terug, bevelen je bedrijf aan bij anderen en geven meer geld uit dan ontevreden klanten.

 

Onderzoek heeft aangetoond dat tevreden klanten winstgevender zijn dan zeer betrokken klanten. In een door de Harvard Business Review geciteerd onderzoek ontdekten onderzoekers bijvoorbeeld dat de winsten van traditionele versus 'zeer betrokken' (gelukkige) klanten aanzienlijk verschilden, zelfs wanneer die klanten minder tijd in een vestiging doorbrachten.

 

Dit is slechts één voorbeeld van hoe het tevreden houden van je klanten je bedrijfsresultaten ten goede komt. Verschillende andere onderzoeken laten hetzelfde resultaat zien, en hoewel er enige discussie is over hoeveel geld gelukkige klanten een bedrijf waard zijn, is het duidelijk dat ze goed zijn voor het bedrijf.

 

Dus als je je klanten tevreden wil houden – en, nog belangrijker, je winst wil verhogen – zorg er dan voor dat je zich richt op het bieden van uitstekende klantenservice, snel reageren op klachten van klanten en er alles aan doen om de verwachtingen te overtreffen. Door je klanten te geven wat ze willen en ze tevreden te houden, kan je langdurige klantrelaties opbouwen die zich op de lange termijn zullen uitbetalen.

 

Citaten over klanttevredenheid

Klanttevredenheid is een van de belangrijkste factoren waarop bedrijven zich moeten richten om te slagen. Of je nu een product of een dienst levert, je klanten tevreden en tevreden houden is cruciaal voor het voortbestaan van je bedrijf.

 

Dus hoe verbeter je de klanttevredenheid precies? Een goede manier om dit te doen, is door klanttevredenheidsquotes te gebruiken. Deze citaten kunnen dienen als krachtige hulpmiddelen om het gevoel van waarde en het vertrouwen van je klanten in je merk te vergroten. Hier zijn enkele voorbeelden:

 

1. "Het meest waardevolle geschenk dat we hebben ontvangen, is de dankbaarheid van onze klanten." – Richard Branson, CEO van Virgin Group.

 

2. "Als je houdt van wat je doet met hart en ziel zal het vertrouwen komen om zelfs de kleinste ideeën werkelijkheid te laten worden." – Stephen King, auteur.

 

3. "Er is een groeiende bezorgdheid dat deze generatie misschien minder zorgzaam is, meer rechten heeft en moeilijker tevreden te stellen is dan alle voorgaande generaties." – Marc Freedman, CEO van Encore.org.

 

4. "Het allerbelangrijkste dat we willen bereiken, is dat onze klanten zeggen: 'We doen liever zaken met jou dan met je concurrentie.'" - Jeff Bezos, oprichter en CEO van Amazon.

 

5. "Je moet beginnen met de klantervaring en terugwerken naar de technologie - niet andersom." – Steve Jobs, mede-oprichter en voormalig CEO van Apple.

 

6. “De klant is bij ons de belangrijkste bezoeker, hij is niet afhankelijk van ons. We zijn van hem afhankelijk. Hij is geen onderbreking van ons werk – hij is het doel ervan. We bewijzen hem geen plezier door hem te dienen.” - Mahatma Gandhi.

 

7. "We moeten klanten bij elke gelegenheid blij maken." – Bill Price, wereldwijd senior vice-president voor klantensucces bij Salesforce.

 

8. "Als je als ondernemer of oprichter succesvol wil zijn, kijk dan door de ogen van je klanten en verplaats jezelf altijd in hun schoenen." – Nils Chrestin, mede-oprichter en CEO van CrowdSpirit GmbH.

 

9. "De klant heeft een tijdschema, dat is je concurrentie." – Phil Knight, mede-oprichter en voorzitter van Nike Inc.

 

10. "Als je het uit liefde bouwt, hoef je je geen zorgen te maken over winstgevendheid." – Max Levchin, CEO van Affirm.

 

Zoals deze voorbeelden laten zien, kan het gebruik van klanttevredenheidsquotes je klanten effectief laten zien hoeveel hun bedrijf voor je betekent. Door hen te helpen zich gewaardeerd en gewaardeerd te voelen, kunt je je relatie met hen verdiepen en hun kansen vergroten om loyale klanten te worden.

 

Laatste gedachten

Tevreden klanten vormen de basis van elk succesvol bedrijf, dus het is essentieel om prioriteit te geven aan klanttevredenheid. Door gebruik te maken van strategieën zoals

 

door ervaringen te personaliseren, beloningen en kortingen aan te bieden en uitstekende klantenservice te bieden, kunt je ervoor zorgen dat je trouwe klanten tevreden blijven met hun aankopen bij je bedrijf. Bovendien is het bijhouden van feedback door middel van enquêtes of beoordelingen een geweldige manier om mogelijke pijnpunten van klanten te voorkomen voordat ze problemen worden. Met deze tips in het achterhoofd kun je je huidige klanten tevreden houden terwijl je nieuwe klanten aantrekt. Er is tenslotte geen betere reclame dan mond-tot-mondreclame van tevreden klanten!

 

Veelgestelde vragen

1.     Hoe helpen tevreden klanten een bedrijf?

 

Tevreden klanten zijn een essentieel onderdeel van elk succesvol bedrijf. Naast het geven van feedback en beoordelingen die helpen nieuwe klanten aan te trekken, kunnen tevreden klanten fungeren als merkadvocaten voor je bedrijf. Door betrokken te raken bij je producten of diensten en positieve ervaringen te delen met hun vrienden en familieleden, kunnen zij helpen je klantenbestand uit te breiden en de algehele reputatie van je bedrijf te verbeteren. En omdat tevreden klanten vaker herhaalaankopen doen of je bedrijf aanbevelen aan anderen, is het van cruciaal belang om ze tevreden te houden door te allen tijde voorbeeldige service en kwaliteitsproducten te bieden.

 

U kunt op veel verschillende manieren klanttevredenheid in je bedrijf cultiveren. Een belangrijke strategie is om duidelijk en effectief met je klanten te communiceren wanneer ze met je bedrijf in contact komen. Dit betekent dat je ervoor moet zorgen dat je website en profielen op sociale media gemakkelijk te navigeren zijn, dat je snel en beleefd reageert op vragen van klanten en dat eventuele problemen of klachten snel worden opgelost. Het zou helpen als je er ook naar streeft om te allen tijde producten en diensten van hoge kwaliteit te leveren, aangezien dit een van de beste manieren is om klanttevredenheid en loyaliteit te garanderen.

 

Een andere cruciale strategie om klanttevredenheid te vergroten, is het stimuleren van positieve mond-tot-mondreclame door goede service te bieden, een sterke bedrijfscultuur te ondersteunen en stimulansen te bieden aan klanten die positieve beoordelingen of aanbevelingen achterlaten. En natuurlijk is het ook essentieel om te herkennen wanneer klanten ontevreden of ontevreden zijn, zodat je stappen kunt ondernemen om de situatie te verbeteren. Door deze strategieën in de loop van de tijd consequent te implementeren, vergroot je de klanttevredenheid in je bedrijf en verbetert je je bedrijfsresultaten.

 

2. Wat is de waarde van een tevreden klant?

Een tevreden klant is van grote waarde voor elk bedrijf. Wanneer klanten tevreden zijn met de producten of diensten die ze ontvangen, is de kans groter dat ze terugkomen en in de toekomst extra aankopen doen. Ze kunnen je bedrijf ook aanbevelen aan anderen, wat leidt tot meer omzet en winst. je kunt ervoor zorgen dat je bedrijf gedijt in de huidige competitieve markt door prioriteit te geven aan klanttevredenheid en er een topprioriteit van te maken.

 

U kunt op veel verschillende manieren werken aan het verbeteren van klanttevredenheid, van het leveren van hoogwaardige producten en diensten tot het snel en effectief reageren wanneer zich problemen voordoen. je kunt ook overwegen loyaliteitsprogramma's, speciale kortingen of andere voordelen aan te bieden waarmee je je klanten tevreden kunt houden. Bovendien is het van essentieel belang om feedback van je klanten, zowel positieve als negatieve, te monitoren om je zakelijke praktijken indien nodig aan te passen. Door je te concentreren op de behoeften van je klanten en ernaar te streven consequent aan hun verwachtingen te voldoen, kunt je ervoor zorgen dat ze tevreden zijn met je bedrijf en jarenlang zaken met je zullen blijven doen.

 

3. Hoe ziet een tevreden klant eruit?

Een tevreden klant is tevreden met het product of de dienst die ze hebben gekocht. Ze kunnen tevreden of gewoon tevreden zijn - als je je klanten tevreden kunt houden, heeft je een loyaal en langdurig klantenbestand.

 

U kunt een aantal dingen doen om ervoor te zorgen dat je klanten tevreden blijven. De eerste stap is het leveren van uitstekende producten of diensten, zodat je aan al hun behoeften en verwachtingen voldoet. Let ook op eventuele feedback van je klanten; gebruik deze informatie om de kwaliteit van je aanbod te verbeteren. Zorg er tot slot voor dat je je klanten goed behandelt, bijvoorbeeld door goede klantenservice te bieden en snel te reageren als er problemen zijn met hun bestelling.

 

Als je met succes aan de behoeften van je klant kunt voldoen en hun verwachtingen kunt overtreffen, zullen ze tevreden zijn - dit is de sleutel tot een succesvol bedrijf!

 

Samenvattend: een tevreden klant is tevreden met je product of dienst, voldoet aan al zijn behoeften en heeft het gevoel dat je zijn verwachtingen hebt overtroffen. je kunt verschillende dingen doen om ervoor te zorgen dat je klanten tevreden blijven met hun aankopen, zoals het leveren van uitstekende producten of diensten, aandacht besteden aan feedback en hen goed behandelen door middel van een voorbeeldige klantenservice. Als je je klanten consequent tevreden kunt houden, heeft je een loyale en langdurige klantenkring.

 

4. Waarom heb je tevreden klanten nodig?

Tevreden klanten zijn de belangrijkste drijfveren van een bedrijf. Zonder tevreden en blije klanten, vergaat je bedrijf

 

Er zijn veel redenen waarom je tevreden klanten nodig hebt. Ten eerste, als je bedrijf zich richt op het bieden van waarde aan anderen dan wil je ervoor zorgen dat degenen die profiteren van wat je aanbiedt tevreden zijn met hun ervaringen. Wanneer je klanten positief zijn over hun contact met je bedrijf zullen ze eerder terugkeren voor herhalingsaankopen en je merk aanbevelen aan anderen.

 

Bovendien, als mensen zich goed voelen bij je merk, delen ze hun ervaringen vaker op sociale media en andere platforms. Dit verhoogt je zichtbaarheid en resulteert in meer klanten.

 

Een andere reden waarom je tevreden klanten nodig hebt, is dat ze kunnen optreden als merkadvocaten voor je bedrijf. Als een klant een positieve ervaring heeft met je product of dienst, kunnen ze hun mening delen op sociale media of online beoordelingssites, wat kan helpen om gelijkgestemde consumenten naar je bedrijf te trekken. Loyale klanten zijn ook vaak minder prijsgevoelig dan niet-loyale klanten, wat betekent dat ze ongeacht de kosten bij je zullen kopen.

 

Uiteindelijk, als het gaat om de groei van je bedrijf en het vergroten van de winstgevendheid van je bedrijf, is niets belangrijker dan tevredenheid onder degenen die profiteren van je aanbod. Door je klanten tevreden te houden, geeft je een duidelijk signaal af over je waarde en inspireer je anderen om dit voorbeeld te volgen.

 

Om een sterk klantenbestand op te bouwen en groei in je bedrijf te ervaren moet je uitstekende producten of diensten leveren die je klanten nodig hebben. Door je te concentreren op de kwaliteit van wat je aanbiedt en prioriteit te geven aan de behoeften van je klanten, kunt je ervoor zorgen dat ze tevreden zijn met hun interacties met je bedrijf. Tevreden klanten komen niet alleen vaker terug voor herhaalaankopen, maar kunnen ook optreden als merkadvocaten, waardoor je bekendheid krijgt en nieuwe klanten aantrekt. Als het erop aankomt, moet ervoor zorgen dat je klanten tevreden zijn bovenaan je lijst staan als je wil groeien en bloeien in de huidige competitieve markt.

 

Onthoud: “Succes is niet voor de happy few. Het is voor hen die de meeste stappen zetten en hun eigen gedachten kunnen overwinnen.”

 

Ik ben Sipko Visser, Businesscoach, spreker, blogger en oprichter van ondernemers TV. Sinds 2018 heb ik tientallen bedrijven in het MKB geholpen om hun doelen te behalen. Van eenpitters tot de teams van grote bedrijven. Mijn klanten werken met mij omdat ik een bewezen aanpak heb die meer oplevert dan ze kost. Als je belangstelling hebt om door mij gecoacht te worden en het daar eens over wil hebben boek dan even een afspraak in mijn agenda via de website of LinkedIn.

 

Groet

 

Sipko

 

Let's Get Started

"Choose a job you love and you will never work a day in your life." - Confucius

Sign Up