Verkoop met meer succes

Verkoop met meer succes!!

 

Als je in 2023 ondernemer wil worden, moet je nadenken over nieuwe manieren om je product of dienst te verkopen. De pandemie heeft de verkoopcyclus veranderd. Het gevaar bestaat dat mensen nog steeds de verkoopmethodologie en het denken van gisteren gebruiken in een wereld die nu enorm anders is. Verkopen werd voorafgaand aan covid moeilijk vanwege een ietwat onstabiele economie. Na de pandemie is verkopen nog moeilijker. Elk bedrijf kan echter slechte verkoopcijfers verbeteren. Kopers wachten alleen af als ze er niet zeker van zijn dat wat je verkoopt hen de gewenste resultaten zal opleveren. Dus wat kunnen we doen om ervoor te zorgen dat onze klanten onze producten kopen?

 

Waarom zijn effectieve verkooptactieken belangrijk?

Verkooptactieken zijn belangrijk omdat ze je kunnen helpen meer te verkopen en je commissies te verhogen. Door effectieve verkooptactieken te gebruiken, kunt je je kansen op succes vergroten bij het verkopen van producten of diensten. Er zijn een aantal verschillende verkooptactieken die je kunt gebruiken, en het is belangrijk om degene te vinden die het beste bij je passen. Experimenteer met verschillende technieken en vind degene die het beste bij je verkoopstijl passen.

 

Sommige verkopers zijn natuurlijke sluiters en kunnen alles aan iedereen verkopen. De meeste verkopers moeten echter effectieve verkooptactieken leren en oefenen om succesvol te zijn. Er zijn een aantal boeken en artikelen die je kunt lezen over verkooptactieken. Ook kun je verkooptrainingen of seminars volgen. Door effectieve verkooptactieken te leren en te oefenen, kunt je je verkoopvaardigheden verbeteren en meer verkopen sluiten.

 

Als je succesvol wilt zijn in de verkoop, is het belangrijk om effectieve verkooptactieken te leren en te gebruiken. Er zijn een aantal verschillende verkooptactieken die je kunt gebruiken, en het is belangrijk om degene te vinden die het beste bij je passen. Experimenteer met verschillende technieken en vind degene die het beste bij je verkoopstijl passen. Door effectieve verkooptactieken te gebruiken, kunt je je kansen op succes vergroten bij het verkopen van producten of diensten.

 

Best verkopende tips 

Als je je verkoop een boost wilt geven, zijn deze verkooptips essentieel om te lezen. Van het begrijpen van je klant tot het perfectioneren van je pitch, verkopen is makkelijker dan je denkt!

 

1. Ken je klant

De eerste stap om iets te verkopen, is begrijpen wie je klant is. Wat zijn hun behoeften en wensen? Wat zijn hun pijnpunten? Door je klant te kennen, kunt je je pitch specifiek op hen afstemmen en wordt verkopen veel gemakkelijker.

 

2. Perfectioneer je pitch

Als je je klant eenmaal kent, moet je je pitch perfectioneren. Dit is wat je tegen ze zegt om ze te overtuigen om te kopen wat je verkoopt. Houd het simpel en to the point en benadruk de voordelen van je product of dienst.

 

3. Sluit de verkoop

De laatste stap is het sluiten van de verkoop. Hier vraag je naar het bedrijf en bezegel je de deal. Wees zelfverzekerd en direct, en je zult je verkoop in een mum van tijd een boost geven!

 

4. Focus op de klant

Om een succesvolle verkoper te zijn, moet je zich richten op de klant en zijn behoeften. Het is belangrijk om te luisteren naar wat ze zeggen en te begrijpen waar ze naar op zoek zijn. Alleen dan kun je ze de informatie geven die ze nodig hebben om een beslissing te nemen.

 

Bij verkoop staat de klant altijd centraal. Al het andere komt op de tweede plaats. Als je dit in gedachten houdt, ben je op de goede weg naar succes.

 

5. Zorg voor klantvertrouwen

Het opbouwen van klantvertrouwen is essentieel voor elk bedrijf. Het is wat helpt om van eenmalige kopers levenslange fans te maken.

 

Er zijn een paar belangrijke dingen die je kunt doen om het vertrouwen van klanten op te bouwen:

 

-       Wees transparant: 

klanten waarderen eerlijkheid en openheid. Zorg ervoor dat je beleid en procedures duidelijk en gemakkelijk te begrijpen zijn.

 

-       Reageer: 

als er iets misgaat, geef dat dan toe en maak het zo snel mogelijk goed. Door te laten zien dat je reageert op de zorgen van klanten, bouwt je vertrouwen op.

 

-       Wees consistent:

Consistentie is de sleutel tot het opbouwen van klantvertrouwen. Zorg ervoor dat je team altijd hetzelfde hoge serviceniveau levert, ongeacht wie de klant is of wat de omstandigheden ook zijn.

 

-       Wees beschikbaar:

 Stel uzelf waar mogelijk beschikbaar voor je klanten. Of het nu via klantenservicekanalen of sociale media is, beschikbaar en toegankelijk zijn helpt enorm bij het opbouwen van klantvertrouwen.

 

-       Overtref de verwachtingen: 

Het leveren van geweldige klantenservice is de zekerste manier om het vertrouwen van klanten op te bouwen. Door waar mogelijk de verwachtingen van de klant te overtreffen verstevig je je reputatie als een bedrijf dat om zijn klanten geeft.

Het opbouwen van klantvertrouwen is essentieel voor elk bedrijf. Door deze tips te volgen, kun je beginnen met het opbouwen van het vertrouwen dat van je klanten levenslange fans zal maken.

 

6. Geloof in jezelf

Bij verkoop draait alles om klantgerichtheid en zelfvertrouwen. Als je niet in jezelf gelooft, zal het moeilijk zijn om iets te verkopen. klantgerichtheid betekent het kunnen begrijpen van de behoeften en wensen van de klant. Het is ook belangrijk om gepassioneerd te zijn over je product of dienst. Als je niet enthousiast bent over wat je verkoopt, zal het moeilijk zijn om anderen te overtuigen om het te kopen. Bij sales draait alles om het vinden van de juiste klant en hen overtuigen dat jouw product of dienst de beste oplossing is voor hun behoeften. Dus als je wilt slagen in de verkoop, begin dan met in jezelf te geloven. Concentreer je vervolgens op je klanten en wees gepassioneerd over wat je verkoopt. Met die twee dingen ben je goed op weg naar succes

 

7. Onderzoek de koper

Wanneer je een product of dienst probeert te verkopen, is het belangrijk om te weten wie je koper is. Wat is hun persoonlijkheid? Wat is de avatar van je ideale klant?

 

U kunt dit onderzoek doen door naar je doelmarkt te kijken en te begrijpen wat zij willen en nodig hebben. Als je dit eenmaal weet, kun je content maken die hen direct aanspreekt. Dit zal helpen om je omzet en conversies te verhogen.

 

Als je je buyer persona kent, kun je ook een avatar maken. Dit is een fictief personage dat jouw ideale klant vertegenwoordigt. Door een avatar te maken, kunt je je doelgroep beter begrijpen en waarnaar ze op zoek zijn. Dit zal je helpen om content te creëren die hen direct aanspreekt.

 

8. Wees consistent

Als je in de verkoop zit, weet je dat consistentie de sleutel is. Je moet consistent zijn in je verkoopproces en bij de verkoop om succesvol te zijn. Door consistent te zijn, bouw je vertrouwen op bij je klanten en prospects en is de kans groter dat ze zaken met je doen.

 

Dus, hoe kun je consistenter zijn in je verkoopproces? Documenteer eerst je verkoopproces en zorg ervoor dat iedereen in je team dezelfde stappen volgt. Dit helpt ervoor te zorgen dat elke klant of prospect hetzelfde hoge serviceniveau krijgt. Ten tweede, houd een verkoopdagboek bij om je activiteiten en resultaten bij te houden. Dit zal je helpen bij het identificeren van gebieden waar je je consistentie moet verbeteren. Zorg er ten slotte voor dat je dezelfde verkooptools en -bronnen gebruikt. Door dezelfde verkooptools te gebruiken, kunt je je voortgang en resultaten beter volgen.

 

Consistent zijn in je verkoopproces is essentieel voor succes. Door deze tips te volgen, kunt je ervoor zorgen dat je je klanten en prospects de best mogelijke service biedt en dat je op schema ligt om je verkoopdoelstellingen te behalen.

 

9. Word een probleemzoeker

Bij sales draait alles om het vinden van het juiste probleem om op te lossen. Te vaak zijn verkopers gefocust op het promoten van hun product of dienst, in plaats van hun klanten te helpen een oplossing te vinden. Dit kan een grote afknapper zijn voor potentiële klanten.

 

In plaats van een pusher te zijn, wees een probleemvinder. Help je klanten de problemen te identificeren die ze moeten oplossen en bied ze vervolgens een oplossing aan. Dit zal je veel succesvoller maken in de verkoop en helpen bij het opbouwen van langdurige relaties met je klanten.

 

Als je een probleemzoeker kunt worden, bent je een leverancier van oplossingen die klanten kunnen vertrouwen. Dit maakt de verkoop veel gemakkelijker en leuker voor alle betrokkenen.

 

10. Gebruik psychologie

Wanneer verkopers psychologie gebruiken, zijn ze beter in staat om contact te maken met klanten en hun behoeften te begrijpen. Dit kan leiden tot meer omzet en klanttevredenheid. Door de psychologie van verkoop te begrijpen, kunnen verkopers effectiever in contact komen met potentiële klanten en meer verkopen sluiten.

 

Verkoop is een proces van communicatie en verbinding. Om succesvol te zijn, moeten verkopers op een dieper niveau contact kunnen maken met hun klanten. Psychologie kan verkopers helpen hun klanten beter te begrijpen en sterke relaties op te bouwen.

 

Door psychologische principes kunnen verkopers leren hoe ze de lichaamstaal van mensen beter kunnen lezen en hun non-verbale signalen kunnen begrijpen. Ze kunnen ook leren hoe ze hun eigen emoties beter kunnen beheersen, zodat ze niet opdringerig of agressief overkomen.

 

Om succesvol te zijn, moeten verkopers de psychologie van sales begrijpen. Door psychologische principes toe te passen, kunnen ze beter contact maken met hun klanten en meer verkopen sluiten.

 

Een geweldig boek om hiermee aan de slag te gaan is Brain Tracy's "The Psychology of Selling"

 

11. Houd de toonhoogte eenvoudig

Bij verkoop is het belangrijk om de pitch simpel te houden. Maak de zaken niet ingewikkeld door te veel informatie toe te voegen of te gedetailleerd in te gaan. Concentreer je in plaats daarvan op de belangrijkste punten en voordelen van je product of dienst. Dit zal je helpen om beter in contact te komen met potentiële klanten en verkopen te sluiten.

 

Omzet gaat vaak verloren door te ingewikkelde zaken.

 

12. Gebruik actief luisteren

Dit vereist dat verkopers volledig aanwezig zijn bij hun klanten. Dit betekent dat verkopers hun eigen gedachten opzij moeten kunnen zetten en zich kunnen concentreren op wat de klant zegt. Om dit te kunnen doen, moeten ze uitstekend kunnen communiceren. Ze moeten verbale en non-verbale signalen kunnen begrijpen, evenals de emotionele toestand van de klant.

 

Actief luisteren vereist ook dat verkopers hun mond gebruiken in verhouding tot hun oren. Dit betekent dat verkopers alleen mogen spreken als het nodig is, en dat ze meer moeten luisteren dan spreken. Ze moeten ook voorkomen dat ze de klant storen.

 

Actief luisteren is een belangrijke vaardigheid voor verkopers omdat het hen in staat stelt relaties met hun klanten op te bouwen. Wanneer verkopers aanwezig zijn en betrokken zijn bij hun klanten, zijn ze in staat hun behoeften te begrijpen en hen de best mogelijke service te bieden.

 

13. Vind de resultaten die de klant wil

Sales gaat niet over wat je denkt dat de klant wil, het gaat erom erachter te komen wat ze eigenlijk willen. Te vaak maken verkopers aannames over wat hun klanten willen en missen ze uiteindelijk het doel.

 

De sleutel tot succes is vragen stellen en echt luisteren naar de antwoorden. Alleen dan kun je gaan begrijpen wat de klant echt wil en nodig heeft. Als je dat eenmaal weet, kun je beginnen met het opstellen van een verkooppraatje dat bij hen zal aanslaan.

 

Dus als je meer verkopen wilt sluiten, begin dan met erachter te komen wat de klant wil. Het zal het verschil maken in de wereld.

 

14. Vermeld je prijs met vertrouwen

Het verkoopproces draait om vertrouwen. Als je gelooft in wat je verkoopt en je hebt vertrouwen in je vermogen om de deal te sluiten, wordt de prijs minder belangrijk.

 

Dat wil natuurlijk niet zeggen dat je altijd hoog moet beginnen en er het beste van moet hopen. In de meeste gevallen is het nog steeds belangrijk om concurrerend te zijn op prijs. Maar als je het vertrouwen heeft om je vraagprijs te ondersteunen, bevind je zich in een veel betere positie om te onderhandelen.

 

Dus hoe kunt je dit verkoopvertrouwen ontwikkelen? Begin met in jezelf en je product te geloven. Doe je onderzoek zodat je de waarde begrijpt van wat je verkoopt. En oefen je verkoopvaardigheden totdat ze een tweede natuur worden.

 

Met een beetje oefening en vertrouwen kunt je je producten en diensten gemakkelijk prijzen. En je bent goed op weg om meer verkopen te sluiten en meer inkomsten voor je bedrijf te genereren.

 

Zoals auteur Brad Sugars zegt: "Geld is een idee dat wordt ondersteund door vertrouwen"

 

15. Draag eerst bij en verkoop als tweede

Bij verkoop draait alles om het binnenhalen van inkomsten en het bijdragen aan het bedrijfsresultaat. Maar het gaat ook om het opbouwen van relaties en het bieden van waarde. De beste verkopers zijn degenen die beide kunnen.

 

Hoewel sommige verkopers van nature begaafd zijn in het opbouwen van relaties, moeten anderen er misschien wat harder voor werken. Maar het goede nieuws is dat er manieren zijn om je vaardigheden voor het opbouwen van relaties te verbeteren. Hier zijn vier tips:

 

Wees oprecht

De sleutel tot het opbouwen van elke vorm van relatie is oprecht zijn. Als je niet authentiek bent, kijken mensen dwars door je heen. Verkopers moeten hier extra voorzichtig mee zijn, omdat ze vaak worden gezien als opdringerig of manipulatief.

 

Luister meer dan dat je praat

Een van de beste manieren om relaties op te bouwen, is gewoon meer te luisteren dan te praten. Verkopers zijn vaak zo gefocust op het maken van hun pitch dat ze vergeten echt te luisteren naar wat de ander zegt. Maar als je de tijd neemt om echt te luisteren, kun je een sterkere relatie opbouwen.

 

Wees geïnteresseerd in de ander

Mensen praten graag over zichzelf, dus een van de beste manieren om een relatie op te bouwen is door geïnteresseerd te zijn in de ander. Stel ze vragen over hun leven, hun werk of hun hobby's. Hoe meer je geïnteresseerd lijkt, hoe beter de relatie zal zijn.

 

Opvolgen

Als je een nieuw iemand ontmoet, zorg er dan voor dat je daarna contact met ze opneemt. Stuur ze een e-mail of bel ze. Dit laat zien dat je geïnteresseerd bent in het onderhouden van de relatie, en het zal helpen om de band die je hebt gevormd te verstevigen.

Als je je kunt concentreren op het opbouwen van relaties, ben je goed op weg naar succes als verkoper. Onthoud dat het niet alleen gaat om het maken van de verkoop, het gaat om het maken van een connectie.

 

Verkopen is veranderen

Bedenk dat hoewel verkopen verandering is, mensen over het algemeen niet reageren op verandering. Mensen houden er niet van om zich gedwongen of in het nauw gedreven te voelen in een situatie. We zien graag waarde en consistentie. Zorg ervoor dat je de waarde van je product aan iemand verkoopt. Niet het glimmende product of de dienst waar ze geen ervaring of kennis van hebben. Als je bijvoorbeeld een verzekering verkoopt, verkoop je ze geen polis maar verkoopt je ze de resultaten van wat die polis gaat doen. Als een van de echtgenoten overlijdt, kan de andere echtgenoot zijn hypotheek afbetalen en schuldenvrij zijn.

 

Vragen over probleembewustzijn

Mensen kopen op emotie. We duwen ook terug als we iets niet leuk vinden en stoppen ermee. Situatievragen helpen je erachter te komen waar de potentiële klant echt mee te maken heeft. Stel vragen waarmee ze onbewust kunnen onthullen wat er zich onder de oppervlakte afspeelt. Help ze erachter te komen wat de oorzaak van het probleem is en welke gevolgen dat voor hen persoonlijk heeft. Dat is wanneer de emotie naar boven komt en wanneer koopbeslissingen worden genomen.

 

 

 

Voorbeeld van een gevolgvragen

Jeremy Miner zegt dat een voorbeeld van een gevolgvraag deze is: wat zijn de mogelijke gevolgen als je niets doet om dit probleem op te lossen? Heb je nagedacht over wat er zou gebeuren als je niets doet?

 

Veelgestelde vragen

Lees onze antwoorden op de meest gestelde vragen.

 

Hoe je je verkooptechniek kunt verbeteren

Verkooptechnieken zijn de sleutel tot succes in de verkoop. Door te leren van verkoopmeesters zoals Brian Tracy, Zig Ziglar en Tom Peters, kunt je je verkoopvaardigheden verbeteren en meer verkopen sluiten. Oefening baart blijvend, dus zorg ervoor dat je je verkooptechnieken regelmatig oefent. Met de juiste verkooptechniek kunt je je verkoop een boost geven en je doelen bereiken.

 

Verkooptechnieken zijn belangrijk voor verkoopsucces. Door verkoopmeesters zoals Brian Tracy, Zig Ziglar en Tom Peters te bestuderen, kun je nieuwe verkooptechnieken leren en je verkoopvaardigheden verbeteren. Oefening baart kunst, dus zorg ervoor dat je je verkooptechnieken regelmatig oefent. De juiste verkooptechniek kan je helpen de verkoop te verhogen en je doelen te bereiken.

 

Met de juiste verkooptechniek kunt je je verkoopvaardigheden verbeteren en meer verkopen sluiten. Vergeet niet om vaak te oefenen, zodat je perfect permanent kunt maken. De volgende verkooptechnieken zijn essentieel voor elke verkoper die zijn vak wil verbeteren.

 

1) Vragen stellen – Vragen stellen is een geweldige manier om je klant te leren kennen en erachter te komen wat ze nodig hebben. Door hun behoeften te begrijpen, kun je ze beter matchen met een product of dienst.

 

2) Luisteren - Actief luisteren is belangrijk in de verkoop, omdat je hierdoor een band met de klant kunt opbouwen en hun behoeften beter kunt begrijpen.

 

3) Presentaties geven – Een goede presentatie kan een verkoop maken of breken. Door te leren hoe je een effectieve presentatie kunt geven, kunt je meer verkopen binnenhalen en je targets behalen.

 

4) Sluitingstechnieken – Er zijn veel verschillende technieken die verkopers gebruiken om een verkoop te sluiten. Door verschillende sluitingstechnieken te leren, kunt je je verkoopvaardigheden verbeteren en meer verkopen sluiten.

 

5) Follow-up – Het opvolgen van klanten na een verkoop is belangrijk om relaties op te bouwen en klanttevredenheid te garanderen. Door op te volgen, kunt je klanten behouden en de omzet verhogen.

 

Door deze verkooptechnieken te leren en te oefenen, kunt je je verkoopvaardigheden verbeteren en meer verkopen sluiten. Vergeet niet om te blijven leren en oefenen, zodat je perfect permanent kunt maken. Met de juiste verkooptechniek kunt je je doelen bereiken.

 

Wat is het moeilijkste deel van het verkoopproces?

Verkoop kan een moeilijk proces zijn, vooral als je er nieuw in bent. Er zijn zoveel dingen om te leren en bij te houden, van verkoopstrategieën en -technieken tot klantpsychologie. Het is geen wonder dat zoveel mensen verkoop een van de meest uitdagende aspecten van hun baan vinden.

 

Maak je geen zorgen als je met verkopen worstelt - je bent niet de enige. Hier zijn enkele van de meest voorkomende problemen waarmee mensen worden geconfronteerd en hoe je ze kunt oplossen:

 

1. Je product niet door en door kennen

 

Als verkoper moet je een expert zijn op het gebied van je product of dienst. Dit betekent dat we elke vraag van een klant kunnen beantwoorden en kunnen inspelen op hun specifieke behoeften. Als je je product niet goed kent, doe dan wat onderzoek en zorg ervoor dat je op de hoogte bent voor je volgende verkoopgesprek.

 

2. Geen verstandhouding kunnen opbouwen

 

Het opbouwen van een verstandhouding met je klanten is essentieel als je een verkoop wilt sluiten. Als ze je niet vertrouwen of leuk vinden, zullen ze niet bij je kopen. Werk aan je mensenvaardigheden en leer hoe je relaties opbouwt met potentiële klanten.

 

3. Gebrek aan vertrouwen

 

Als je niet in jezelf gelooft, zal het moeilijk zijn om iemand anders te overtuigen om te investeren in wat je verkoopt. Vergroot je zelfvertrouwen door verkoopgesprekken voor te bereiden, een rollenspel met een collega te spelen en je product door en door te begrijpen (zie punt 1).

 

4. Te opdringerig zijn

 

Niemand vindt het leuk om aan verkocht te worden, dus het is belangrijk om de juiste balans te vinden tussen opdringerig zijn en te ontspannen zijn. Als je te sterk overkomt, jaag je potentiële klanten weg, maar als je te passief bent, sluit je de deal misschien niet. Het draait allemaal om het vinden van die middenweg.

 

5. Niet opvolgen

 

Opvolging is essentieel in de verkoop. je moet in contact blijven met je klanten na de eerste verkoop en doorgaan met het opbouwen van die relatie. Stuur ze updates over je product, speciale aanbiedingen of check gewoon even in om te zien hoe het met ze gaat. Met een beetje moeite kun je een heel eind komen.

 

Laat je niet in de steek laten door verkoop - concentreer je op het verbeteren van je vaardigheden en je zult snel resultaten zien.

 

Wat zijn de basisprincipes van verkopen?

Om iets te verkopen, moet je de grondbeginselen van verkopen begrijpen. Dit omvat inzicht in wat verkopen is, wie je publiek is en wat ze willen.

 

Verkopen is het overtuigen van iemand om een product of dienst te kopen. Om dit te doen, moet je eerst begrijpen wie je doelgroep is. Als je eenmaal weet aan wie je verkoopt, moet je erachter komen wat ze willen. Welke behoeften of verlangens hebben zij die jouw product of dienst kan vervullen?

 

Als je eenmaal een goed begrip hebt van het verkoopproces en je doelgroep, kun je beginnen met het maken van je verkooppraatje. Dit is waar je creatief en overtuigend moet zijn om je potentiële klant te overtuigen om te kopen wat je verkoopt.

 

Het belangrijkste om te onthouden bij het verkopen is dat je eerlijk moet zijn. Probeer iemand niet iets te verkopen dat ze niet nodig hebben of willen, en maak geen valse beweringen over je product of dienst. Wees transparant en openhartig tegenover je potentiële klanten, en je zult eerder geneigd zijn om te verkopen.

 

Hoe begin je met verkopen?

Verkoop begint met marketing. Marketing is het proces van het creëren en leveren van boodschappen die een product, dienst of merk promoten. Het is de eerste stap in het verkoopproces en het is belangrijk om het goed te doen.

 

Er zijn veel manieren om een product, dienst of merk op de markt te brengen. Enkele veelgebruikte methoden zijn advertenties, public relations en sociale media. Maar welke methode je ook gebruikt, er zijn enkele belangrijke dingen waarmee je rekening moet houden.

 

Eerst moet je je publiek begrijpen. Wie probeer je te bereiken? Waar geven ze om? Wat zal bij hen resoneren?

 

Ten tweede moet je een duidelijke boodschap hebben. Wat probeer je te zeggen? Wat wil je dat mensen onthouden? Zorg ervoor dat je bericht eenvoudig en gemakkelijk te begrijpen is.

 

Ten derde moet je consistent zijn. Als je eenmaal je boodschap hebt, blijf er dan bij. Probeer het niet te veranderen of aan te passen. Wees consistent in je communicatie en mensen zullen je onthouden.

 

Ten vierde moet je je resultaten bijhouden. Hoeveel mensen zien je bericht? Hoeveel mensen reageren erop? Wat is het totale responspercentage? Houd je resultaten bij, zodat je kunt zien wat werkt en wat niet.

 

Tot slot, geef niet op. Het kost tijd om verkoop op te bouwen. Blijf volhouden en uiteindelijk zul je resultaat zien.

 

Onthoud: “Succes is niet voor de happy few. Het is voor hen die de meeste stappen zetten en hun eigen gedachten kunnen overwinnen.”

 

Ik ben Sipko Visser, Businesscoach, spreker, blogger en oprichter van ondernemers TV. Sinds 2018 heb ik tientallen bedrijven in het MKB geholpen om hun doelen te behalen. Van eenpitters tot de teams van grote bedrijven. Mijn klanten werken met mij omdat ik een bewezen aanpak heb die meer oplevert dan ze kost. Als je belangstelling hebt om door mij gecoacht te worden en het daar eens over wil hebben boek dan even een afspraak in mijn agenda via de website of LinkedIn.

 

Groet

 

Sipko

 

Let's Get Started

"Choose a job you love and you will never work a day in your life." - Confucius

Sign Up